Helpdesk

Palvelukoodi
0403
Palvelun tila
4 - Käytössä
Palvelu on tarkoitettu
Henkilöstö
Opiskelijat
Lyhyt kuvaus

Yliopiston yhteisten tietotekniikkapalveluiden tuki. Tuki palvelee puhelimitse, sähköpostilla ja chat-palvelun kautta.

Palvelun kuvaus

Helpdesk tarjoaa yliopiston keskitettyjen tietotekniikkapalveluiden sekä keskeisten sovellusten ja tietojärjestelmien käytön tuen. Helpdesk palvelee puhelimitse, sähköpostitse ja chat palvelun kautta. Helpdeskin kautta yliopistolaiset saavat käyttöönsä myös etätuen ja lähituen palvelut niissä tapauksissa, joissa ongelmien ratkaiseminen ei ole mahdollista välittömästi. Helpdesk palvelee lisäksi yliopiston ohjelmistojen ja laitteiden hankinta-asioissa. Palvelu on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Palvelun saa käyttöön

Yliopistolaiset voivat ottaa yhteyttä Helpdeskiin puhelimitse 02 941 55 555, sähköpostitse helpdesk@helsinki.fi sekä Helpdeskin sivustolta löytyvän chat-palvelun kautta (ks. https://helpdesk.it.helsinki.fi/help/7000).

Vastuut

Käyttäjän vastuulla on ottaa yhteyttä ongelmatilanteessa ja antaa ongelmanselvityksessä tarvittavia tietoja.

Käyttäjätuki

Palvelun käyttö ei edellytä tukea tai koulutusta. Helpdesk-ohjesivusto: http://www.helsinki.fi/helpdesk/

Lisätiedot

Vaihtoehtoiset palvelut: Ohjeistus. Helpdesk-ohjesivustolta http://www.helsinki.fi/helpdesk/ löytyy ohjeita yliopiston yleisimpien sovellusten ja palveluiden käytöstä. Monet tehtävät voi hoitaa myös itse verkkotyökalujen ja lomakkeiden avulla. Lähitukiryhmien työntekijät tulevat tarvittaessa paikan päälle asiakkaan työpisteeseen.

Palveluyksikkö
TIKE
Takaisin ylös