Att ändra utskriftsbehörighet

Som en följd av YPA-ändringen har det arbete som tidigare hörde till IT-kontaktpersoner överförts till andra personalgrupper.
Samtidigt flyttades instruktioner om IT-kontaktpersoner som tidigare fanns på Helpdesks webbplats till Flammas arbetsgruppområde.

Om du tidigare har tilldelats uppgifter som tillhört IT-kontaktpersoner och inte har tillgång till Flammas arbetsgruppområde, vänligen kontakta Helpdesk och be dem att lägga till behörigheter till området.

Utskriftsrättigheter bestäms enligt anställningsinformationen i SAP. Om du inte har ett anställningsavtal med universitetet, men har rätt att skriva ut institutionens faktura, måste du få behörigheter till utskriftsgruppen. Detta görs av institutionens servicekoordinator på begäran av en personalmedlem vid institutionen. Unigrafia eller Helpdesk lägger inte till.

Administration av utskriftsbehörighet

Om det uppstår problem med utskrivning, kontakta servicekoordinatorerna i ditt område:

För att påskynda ärendet, vänligen ange institutionens H-kod och användarnamn i e-postmeddelandet.

Instruktioner för servicekoordinatorer om hantering av utskriftsgrupper finns i Flammas arbetsgruppområde.

 

Ge respons

Webbplatsen med anvisningar från IT-Helpdesk vid Helsingfors universitet hjälper dig i dina jobbrelaterade IT-frågor. Berätta för oss hur vi skulle kunna förbättra våra anvisningar. Vi uppskattar verkligen din respons!

Hur skulle du förbättra denna instruktion?
Tillbaka upp