Börja använda det behändiga videoverktyget Screencast-O-Matic!

05.12.2019 - 14.39
Uppdaterad

Nu kan anställda och studerande på universitetet använda det nya videoverktyget Screencast-O-Matic. Programmet används bl.a. för att skapa skärminspelningsvideor och uppgifter i videoformat samt för lätt klippning, inspelning av ljudklipp och textning av videor. På detta sätt tillgodoser verktyget också kraven på tillgänglighet till exempel i fråga om videornas textning.