Driftsavbrott för en del av användarna 25. och 26.7.2017

19.07.2017 - 11.33
Uppdaterad

Under sommaren överför IT-centret profilkatalogerna (Roaming Profile) till det nya NAS-lagringssystemet. Det är eventuellt inte möjligt att logga in som normalt på universitetets Windows-arbetsstationer med vissa användarnamn så länge överföringen pågår.

På tisdag den 25.7. kl 7–16:

• alla användarnamn för studerande vars första bokstav är a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, p, q, r eller s
  • de användarnamn för anställda som har en profilkatalog (Roaming Profile) sparad på nätdisken och vars första bokstav är a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, p, q, r eller s

På onsdag 26.7. kl 7–14

• alla användarnamn för studerande vars första bokstav är k, l, m, n eller o
  • de användarnamn för anställda som har en profilkatalog (Roaming Profile) sparad på nätdisken och vars första bokstav är k, l, m, n eller o

Överföringen berör inte andra användare.

Mera information om Roaming-profiler.
Kontakta Helpdesk om du har frågor om uppdateringen.