IT Centret städar i universitetets nätverksregister

27.02.2019 - 12.14
Uppdaterad

IT Centret börjar städa i universitetets nätverksregister. I samband med städningen frisätts ur registret fasta nätadresser som inte på länge varit anslutna till det fasta nätverket (oanvända i över 365 dagar)

• Om din dator inte har varit i dockningsstationen eller direkt ansluten till det fasta nätet på 365 dagar kommer du inte längre att ha åtkomst till nätet via det fasta nätverket med denna dator.
  • Endast de fasta nätadresser som länge varit oanvända frisätts och ändringen har inga andra följder. Dina filer och inställningar är således säkra även om din fasta nätadress frisätts som oanvänd. Vid behov kan en frisatt adress också återtas.
  • De trådlösa nätverken fungerar fortfarande normalt.
  • Vid problem kontakta Helpdesk