Kirjautumisongelmia osalle käyttäjistä 19.7.2017 klo 7–9

12.07.2017 - 09.13
Päivitetty

Tietotekniikkakeskus siirtää kesän aikana profiilihakemistot (Roaming Profile) uuteen NAS-tallennusjärjestelmään. Ensimmäinen erä profiilihakemistoja siirretään keskiviikkona 19.7.2017 klo 7–9.

Ensimmäinen siirto koskee:

• kaikkia opiskelijatunnuksia, joiden alkukirjain on jokin seuraavista: t, u, v, w, x, y tai z
  • niitä henkilökunnan tunnuksia, joilla on verkkolevylle tallennettu profiilikansio (Roaming Profile) ja joiden alkukirjain on jokin seuraavista: t, u, v, w, x, y tai z

Siirron aikana näillä käyttäjätunnuksilla kirjautuminen yliopiston Windows-työasemille ei välttämättä onnistu normaalisti.

Siirto ei vaikuta muihin käyttäjiin.

Lisätietoa Roaming-profiilista
Jos sinulla on kysyttävää päivityksestä, ota yhteyttä Helpdeskiin.