Driftsavbrott för en del av användarna 19.7.2017 kl. 7-9

12.07.2017 - 09.13
Uppdaterad

Under sommaren överför IT-centret profilkatalogerna (Roaming Profile) till det nya NAS-lagringssystemet. Den första delen av profilkatalogerna överförs onsdagen den 19.7.2017 kl. 7–9.

Den första överföringen gäller:

• alla användarnamn för studerande vars första bokstav är t, u, v, w, x, y eller z
  • de användarnamn för anställda som har en profilkatalog (Roaming Profile) sparad på nätdisken och vars första bokstav är t, u, v, w, x, y eller z

Det är eventuellt inte möjligt att logga in som normalt på universitetets Windows-arbetsstationer med dessa användarnamn så länge överföringen pågår.

Överföringen berör inte andra användare.

Mera information om Roaming-profiler.

Kontakta Helpdesk om du har frågor om uppdateringen.