Zoomin PowerPoint-jakamisen ongelmaan korjaus

14.02.2022 - 12.46

Zoomin viimeisimmässä päivityksessä (5.9.3) on tullut korjaus joitain yliopiston Zoom-käyttäjiä vaivanneeseen PowerPoint-ongelmaan, jossa PowerPointista esityksen jakaminen ei näy osallistujille esitystilassa, eivätkä diat vaihdu.

Jos PowerPoint-jakaminen on toiminut Zoomia käyttäessäsi tavanomaisesti, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos sinulla on ollut Zoomin PowerPoint-jakamisessa ongelmia, lue seuraavat ohjeet:

• Tarkista Zoomin työpöytäsovelluksen asetuksista (Settings), että Share Screen -välilehden Share applications -asetuksessa on valittuna Share all windows from an application:
  • Huom! Mikäli tämä asetus on sinulla jo valmiiksi valittuna, eikä PowerPoint-jakaminen toimi, vaihda asetus hetkeksi kohtaan Share individual window ja sulje ikkuna. Avaa asetukset uudelleen ja vaihda asetus uudestaan kohtaan Share all windows from an application.
  • Jos ongelmat jatkuvat, voit olla yhteydessä osoitteeseen: zoom@helsinki.fi