Langattomat yhteydet Android-laitteissa

Android-versioita on käytössä niin monenlaisia, että yleispätevää ohjetta ei voi antaa.
Tässä kaksi vaihtoehtoa kokeiltavaksi:

• Lataa eduroam-profiili osoitteesta cat.eduroam.org ja seuraa siellä annettuja ohjeita
  • Jos ylempi ei toimi, seuraa alla olevia ohjeita.

Eduroam ja muut langattomat yhteydet toimivat Android-laitteissa suoraan. Sertifikaatteja tai muuta ei tarvitse asentaa.

• Avaa langattomat yhteydet (WiFi) ja valitse listalta eduroam.

Varmista, että asetukset ovat:

• Security: 802.1x.EAP
    • EAP Method: PEAP
    • Phase 2 authentication: MSCHAPV2

Anna käyttäjätunnus muodossa tunnus@helsinki.fi ja salasana: tunnuksesi salasana

Napauta lopuksi Connect.

Tarkka ohje -välilehdellä kuvalliset ohjeet

Eduroam ja muut langattomat yhteydet toimivat Android-laitteissa suoraan. Sertifikaatteja tai muuta ei tarvitse asentaa.

• Avaa langattomat yhteydet (WiFi) ja valitse listalta eduroam.

Varmista, että asetukset ovat kuten kuvassa:

• Security: 802.1x.EAP
    • EAP Method: PEAP
    • Phase 2 authentication: MSCHAPV2
    • Anna käyttäjätunnus muodossa tunnus@helsinki.fi
    • Salasana: tunnuksen salasana
    • Napauta lopuksi Connect.

• Eduroam-yhteys avautuu.