Google-kalenterin merkintöjen synkronoiminen Microsoft 365 -kalenteriin

Googlen kalenteri ei ole yliopiston tukema palvelu. Jos sinulla kuitenkin on Google-kalenteri käytössäsi, voit omalla vastuulla synkronoida Google-kalenterin tapahtumat Microsoft 365 -kalenteriisi seuraavan ohjeen mukaisesti.

Kaikkien Google-kalenterin ominaisuuksien synkronointia ei taata. Google-kalenteriin tehdyt muutokset päivittyvät Microsoft 365-kalenteriin päin, toiseen suuntaan synkronointi ei toimi. Kannattaa huomata, että tiedot päivittyvät hitaammin kuin esimerkiksi Microsoft 365 -kalenterin ja puhelimen välillä.

Avaa Google-kalenteri.

• Klikkaa kalenterin vieressä olevaa kolmea pistettä. Klikkaa Options for kalenteri.
    • Klikkaa  Settings and sharing.
    • Avaa Outlook-kalenteri.
    • Avaa Home (Aloitus) -välilehti.
    • Avaa Open Calendar -kuvakkeesta alasvetovalikosta vaihtoehto From Internet.
    • Liitä Google-kalenterista kopioimasi osoite.
    • Napsauta OK.
    • Napsauta Yes (Kyllä).
    • Kalenteri on nyt käytettävissä.