Kun tietosi muuttuvat

Osoitteenmuutoksesta tulee ilmoittaa henkilörekisteriin lomakkeella (.docx -muotoinen). Opiskelijat pystyvät tekemään itse osoitteenmuutoksen WebOodin kautta.
Osoitteenmuutos ei vaikuta tietotekniikkapalveluihin.

Täällä voit tarkastella omien käyttäjätunnusten tietoja
mm. voimassaolot, yhteystiedot, palvelukieli ja postipalvelin, joitain tietoja voit myös muuttaa.

Tabs

Tarkka ohje

Opiskelija

Jos olet opiskelija ja nimesi muuttuu esimerkiksi naimisiinmenon myötä, täytyy tieto siitä ensin toimittaa opiskelijaneuvontaan. Tiedot eivät kuitenkaan siirry automaattisesti käyttövaltuusjärjestelmään, joten muutoksesta tulee ilmoittaa myös Helpdeskiin. Sähköpostitse ilmoitus täytyy tehdä helsinki.fi -osoitteestasi.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi, toimita siitä ilmoitus Helpdeskiin. Ilmoitus on tehtävä yliopiston sähköpostiosoitteesta. Helpdesk muuttaa opiskelijoiden sähköpostiosoitteet ja nimet vasta, kun tiedot on päivitetty Oodiin. Vanha sähköpostiosoite säilyy uuden rinnalla kolme kuukautta. Vanhat postisi eivät katoa. Järjestelmissä on viiveitä, joten nimenmuutoksesi näkyy rekistereissä seuraavana päivänä ja uusi sähköpostiosoitteesikin toimii vasta päivän sen luomisen jälkeen. Käyttäjätunnuksia emme vaihda nimenmuutosten yhteydessä.

Henkilökunta

Ilmoita ensin muutokset henkilötietojen muutoslomakkeella (Flamma). Kun uudet tiedot ovat päivittyneet yliopiston järjestelmiin, voit pyytää sähköpostiosoitteen muutosta Helpdeskistä.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi, tee ilmoitus Helpdeskiin. Ilmoitus on tehtävä yliopiston sähköpostiosoitteesta. Vanha sähköpostiosoite säilyy uuden rinnalla kolme kuukautta. Vanhat postisi eivät katoa. Järjestelmissä on viiveitä, joten nimenmuutoksesi näkyy rekistereissä seuraavana päivänä ja uusi sähköpostiosoitteesikin toimii vasta päivän sen luomisen jälkeen. Käyttäjätunnuksia emme vaihda nimenmuutosten yhteydessä. 

Ilmoita sähköpostin vaihdon jälkeen myös:
Huom! Sähköinen ilmoitus sinun täytyy tehdä oman helsinki.fi -sähköpostiosoitteesi kautta

  • Osoitteeseen saphr-paakayttajat@helsinki.fi, jotta tieto päivitetään myös SAP HR:ään

Muiden omien tietojen muutokset voi tehdä itse SAP HR -järjestelmässä.