Kun tietosi muuttuvat

Osoitteenmuutoksesta tulee ilmoittaa henkilörekisteriin lomakkeella (.docx -muotoinen). Opiskelijat pystyvät tekemään itse osoitteenmuutoksen WebOodin kautta.
Osoitteenmuutos ei vaikuta tietotekniikkapalveluihin.

Täällä voit tarkastella omien käyttövaltuuksien tietoja
mm. voimassaolot, yhteystiedot, palvelukieli ja postipalvelin, joitain tietoja voit myös muuttaa.

Tabs

Tarkka ohje

Opiskelija

Jos olet opiskelija ja nimesi muuttuu esimerkiksi naimisiinmenon myötä, täytyy tieto siitä ensin toimittaa opiskelijaneuvontaan. Tiedot eivät kuitenkaan siirry automaattisesti käyttövaltuusjärjestelmään, joten muutoksesta tulee ilmoittaa myös Helpdeskiin. Sähköpostitse ilmoitus täytyy tehdä helsinki.fi -osoitteestasi.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi, toimita siitä ilmoitus Helpdeskiin. Ilmoitus on tehtävä yliopiston sähköpostiosoitteesta. Helpdesk muuttaa opiskelijoiden sähköpostiosoitteet ja nimet vasta, kun tiedot on päivitetty Oodiin. Vanha sähköpostiosoite säilyy uuden rinnalla kolme kuukautta. Vanhat postisi eivät katoa. Järjestelmissä on viiveitä, joten nimenmuutoksesi näkyy rekistereissä seuraavana päivänä ja uusi sähköpostiosoitteesikin toimii vasta päivän sen luomisen jälkeen. Käyttäjätunnuksia emme vaihda nimenmuutosten yhteydessä.

Henkilökunta

Suositeltava tapa hoitaa omien tietojen muutoksia on tehdä ne SAP HR -järjestelmässä (lisätietoa ja ohjeita Flammassa).

Voit kuitenkin ilmoittaa muutoksista myös sähköisesti osoitteeseen palkka@helsinki.fi (ei siis puhelimitse, jotta jää jokin dokumentti asiasta). Sähköinen ilmoitus sinun täytyy tehdä oman helsinki.fi -sähköpostiosoitteesi kautta.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi, toimita siitä ilmoitus Helpdeskiin. Ilmoitus on tehtävä yliopiston sähköpostiosoitteesta. Vanha sähköpostiosoite säilyy uuden rinnalla kolme kuukautta. Vanhat postisi eivät katoa. Järjestelmissä on viiveitä, joten nimenmuutoksesi näkyy rekistereissä seuraavana päivänä ja uusi sähköpostiosoitteesikin toimii vasta päivän sen luomisen jälkeen. Käyttäjätunnuksia emme vaihda nimenmuutosten yhteydessä.