Linux

Monet yliopistolaiset käyttävät Unix-pohjaisia järjestelmiä ja palvelimia ja yliopistolta löytyy myös oma Cubbli-linux. Cubbli perustuu Ubuntuun, ja sitä on muokattu vastaamaan yliopiston tarpeita. Cubbli toimii kuten Ubuntu. Oletustyöpöytänä on Unity, mutta esimerkiksi Gnome on asennettu valmiiksi Cubbleihin.

Office 365 ohjeet

 

Anna palautetta

Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

Kuinka parantaisit ohjeistusta?
Takaisin ylös