Unix-kotisivujen siirto mikroverkon webihakemistoon

Pikaohje

Vanhat kotisivusi ovat uudella linux-palvelimella markka.it.helsinki.fi paikassa HY-Unix/public_html. Kotisivuhakemistosi on näkyvissä palvelimella paikassa /home/ad/web1/käyttäjätunnus (esim. /home/ad/web1/rkeskiva), joten voit siirtää tai kopioida sinne haluamasi kotisivumateriaalit esim. cp -komennolla:

cp -r HY-Unix/public_html/. /home/ad/web1/käyttäjätunnus

Voit toki kytkeä kotisivuhakemiston suoraan työasemaasi ja päivittää sivut modernimmin ohjeiden https://helpdesk.it.helsinki.fi/help/3078 mukaan

Kotisivujen uusi osoite on www.mv.helsinki.fi/home/käyttäjätunnus (esim. www.mv.helsinki.fi/home/rkeskiva).
Huomaa, että vanhojen kotisivujen osoite www.helsinki.fi/~tunnus ohjataan uuteen osoitteeseen www.mv.helsinki.fi/home/käyttäjätunnus
tiistaina 26.2.2019 klo 9. Siirrä kotisivut uuteen järjestelmään mahdollisimman pian.