Kirjanmerkkien siirtäminen

Selainten kirjanmerkkeihin kerääntyy aikaa myöten hyödyllisiä linkkejä, jotka kannattaa esimerkiksi koneen vaihtuessa ottaa talteen ja siirtää uudelle koneelle. Tässä ohjeessa neuvotaan, kuinka Internet Explorer tai Firefox -selainten kirjanmerkit voi siirtää.

Tabs

Tarkka ohje

Firefox

Kirjanmerkkien tallentaminen tiedostoon

• Avaa tiedostovalikosta Bookmarks > Show All Bookmarks.
    • Jos selaimen tiedostovalikko ei ole näkyvissä, saat sen näkyviin painamalla näppäimistön ALT-näppäintä.

Kirjanmerkkien tallentaminen - Firefox 17

• Avaa uudesta ikkunasta Export Bookmarks to HTML.

Kirjanmerkkien siirtäminen Firefox 17

• Tallenna tiedosto koneellesi. Napsauta Save.

Kirjanmerkkien tallentaminen kansioon _ Firefox 17

• Sulje ikkuna.

Kirjanmerkkien tuominen tiedostosta

• Avaa tiedostovalikosta Bookmarks > Show All Bookmarks.
    • Jos selaimen tiedostovalikko ei ole näkyvissä, saat sen näkyviin painamalla näppäimistön ALT-näppäintä.

Kirjanmerkkien tallentaminen - Firefox 17

• Valitse Import Bookmarks from HTML...

Kirjanmerkkien tuominen Firefoxiin

• Etsi kirjanmerkkitiedosto. Napsauta Open.

Kirjanmerkit sisältävän tiedoston etsiminen

• Kirjanmerkit on nyt siirretty selaimeen. Voit sulkea ikkunan.

Internet Explorer

Kirjanmerkkien tallentaminen tiedostoon

• Avaa File > Import and export.
    • Jos selaimen tiedostovalikko ei ole näkyvissä, saat sen näkyviin painamalla näppäimistön ALT-näppäintä.

ssä

• Valitse aukeavasta ikkunasta kohta Export to file. Napsauta Next.

Kirjanmerkkien siirto - tallennus tiedostoon

• Valitse mitä haluat siirtää. Tässä ohjeessa siirretään vain Favorites. Napsauta Next.

Kirjanmerkkien siirtäminen - suosikit

• Valitse kansio, mistä kirjanmerkit siirretään. Oletus on Favorites. Napsauta Next.

Kirjanmerkkien siirtäminen kansiosta

• Tallenna kirjanmerkit. Browse-näppäimellä voit etsiä koneeltasi sijainnin tallennettavalle tiedostolle. Napsauta Export.

Kirjanmerkkien tallentaminen halutuun kansioon

• Kirjanmerkit on siirretty tiedostoon. Napsauta Finish.

Kirjanmerkkien siirtäminen onnistui

Kirjanmerkkien tuominen tiedostosta

• Avaa File > Import and export.

Kirjanmerkkien tuominen Internet Exploreriin

• Jos selaimen tiedostovalikko ei ole näkyvissä, saat sen näkyviin painamalla näppäimistön ALT-näppäintä.
  • Valitse aukeavasta ikkunasta vaihtoehto Import from a file. Napsauta Next.

Kijranmerkkien tuominen

• Valitse mitä tietoja haluat tuoda selaimeen. Esimerkissä siirretään vain suosikit. Napsauta Next.

Suosikkien tuominen

• Etsi kirjamerkit sisältävä tiedosto. Napsauta Next.

Kirjanmerkkiien tuominen tiedostosta

• Valitse kansio, mihin kirjanmerkit siirretään. Oletus on Favorites. Napsauta Import.

Kirjanmerkkien tuominen - kohdekansion valitseminen

• Siirto on valmis. Napsauta Finish.

Kirjanmerkkien siirtäminen valmistui