PuTTY-ohjelman asetusten muuttaminen

Tarkka ohje

PuTTY-ohjelmassa voit tallentaa yhteydenmuodostukseen tai ohjelman ominaisuuksiin liittyviä asetuksia.

Taustaväri ja tekstin väri:

PuTTY:n oletusasetuksena unix-komentorivin taustaväri on musta ja tekstin väri valkoinen. Monet käyttävät kuitenkin mieluummin taustavärinä valkoista ja tekstin värinä mustaa. Värien muutosasetus tehdään ennen kirjautumista.

• Valitse Category -listasta Colours.
  • Laita rasti kohtaan Use system colours.

PuTTY-ohjelman väriasetusten muuttaminen

Asetusten tallentaminen:

• Mikäli et tallenna asetuksia, joudut tekemään muutokset aina käynnistäessäsi Puttyn uudelleen. Asetusten tallentaminen tapahtuu Category-listan kohdasta Session.
  • Kirjoita kohtaan Saved Sessions haluamasi tallennusnimi tekemillesi asetuksille.
  • Valitse Save tallentaaksesi asetukset.

PuTTY-ohjelman asetusten tallentaminen

Tallennettujen asetusten palauttaminen:

• Tallennettujen asetusten palauttaminen tapahtuu valitsemalla asetusten tallennusnimi Saved Sessions - otsikon alla olevasta listasta ja valitsemalla tämän jälkeen Load.

PuTTY - omien asetusten palauttaminen