Uuden tulostimen asentaminen (Windows 10)

Canon-monitoimilaitteet asennetaan keskitetysti ylläpidettyihin Windows-koneisiin automaattisesti, joten niiden käyttöön saaminen ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Tunnistat laitteiden jonot Smartcard-PCL- ja Smartcard-PS-alkuisista nimistä.

Tätä ohjetta seuraten voit asentaa muut tarvitsemasi Canon-tulostimet yliopiston työkoneellesi

Tabs

Tarkka ohje

• Napsauta Start-valikkoa ja etsi sieltä HY Install Printers
  • Avautuvasta ikkunasta voit hakea tulostimia sarjanumeron tai sijainnin perusteella. Sarjanumeron saat tulostimeen kiinnitetystä tarrasta.
  • Valitse tulostin hakutuloksista ja paina oikean alanurkan OK-painiketta