Ohjeita tulostuksen virhetilanteisiin

Tälle sivulle kootaan ratkaisuehdotuksia tulostukseen liittyviin ongelmatilanteisiin. Jos et saa ongelmaa ratkaistuksi näillä neuvoilla, ota yhteyttä Helpdeskiin.

Muita tulostamiseen ja tulostusongelmiin liittyvää asiaa löydät Flammasta.

Tabs

Tarkka ohje

Update driver needed -virhetilanne

Osassa työasemista on ollut ongelmia ajuripäivityksen jälkeen liikkuvien profiilien kanssa.

Jos saat virheilmoituksen "update driver needed" , helpoin tapa korjata ongelma on poistaa kyseinen tulostin start-valikon devices and printers -näkymästä ja kirjautua uudelleen koneelta ulos ja takaisin sisään.

• Avaa Start (Käynnistä) > Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
  • Valitse hiiren kakkospainikkeella tulostimen kohdalla Remove device (Poista laite).
  • Kirjaudu koneelta ulos ja takaisin sisään.

PDF-tulostuksen ongelmia

Jos PDF-tiedosto ei tulostu oikein, tarkista ovatko marginaalien asetukset oikein. Yli marginaalien menevän dokumentin tulostamisessa pitää valita fit to A4 -vaihtoehto.