Ohjeita tulostuksen virhetilanteisiin

Tälle sivulle kootaan ratkaisuehdotuksia tulostukseen liittyviin ongelmatilanteisiin. Jos et saa ongelmaa ratkaistuksi näillä neuvoilla, ota yhteyttä Helpdeskiin.

Update driver needed -virhetilanne

Osassa työasemista on ollut ongelmia ajuripäivityksen jälkeen liikkuvien profiilien kanssa.

Jos saat virheilmoituksen "update driver needed" , helpoin tapa korjata ongelma on poistaa kyseinen tulostin start-valikon devices and printers -näkymästä ja kirjautua uudelleen koneelta ulos ja takaisin sisään.

• Avaa Start (Käynnistä) > Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
    • Valitse hiiren kakkospainikkeella tulostimen kohdalla Remove device (Poista laite).
    • Kirjaudu koneelta ulos ja takaisin sisään.

PDF-tulostuksen ongelmia

Jos PDF-tiedosto ei tulostu oikein, tarkista ovatko marginaalien asetukset oikein. Yli marginaalien menevän dokumentin tulostamisessa pitää valita fit to A4 -vaihtoehto.