Canon-tulostimen asentaminen

Canon-monitoimilaitteet asennetaan keskitetysti ylläpidettyihin Windows-koneisiin automaattisesti, joten niiden käyttöön saaminen ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Tunnistat laitteiden jonot Smartcard-PCL ja Smartcard-PS -alkuisista nimistä.

Tällä ohjeella voit asentaa muut tarvitsemasi Canon-tulostimet yliopiston työkoneellesi.

Tabs

Tarkka ohje

Asennusohjeet animaatioina

Asennuksesta on monipuolisesti eri optioita esittelevät animoidut ohjeet eri käyttöjärjestelmille:

• Windows (uusi HY Install Printers -työkalu)
  • Windows (Windowsin perinteinen asennustapa)
  • Mac (uusi HY Install Printers -työkalu)

Voit asentaa uuden tulostimen seuraavasti:

• Avaa Windowsin käynnistysvalikosta HY-kansiosta HY Install Printers.

Canon-monitoimilaitteen asentaminen

Avautuvasta ikkunasta voit hakea tulostimia sarjanumeron tai sijainnin perusteella. Sarjanumeron saat tulostimeen kiinnitetystä tarrasta.

• Kirjoita hakukenttään tulostimen sarjanumero.
  • Napsauta Search.

Printterin lisäys

• Hakukriteereitä (1) vastaavat tulostimet näkyvät hakukentän alapuolella alueella (2). Tulostimien tarkemmat ominaisuudet näkyvät kentässä (3). Napsauta lopuksi Install Printer(s) (4).
  • HUOM: voit valita kerralla useita tulostimia ja asentaa ne yhdellä kertaa.

Tulostimen tiedot

Katso isompi kuva >>

• Saat vahvistuksen asentamisen onnistumisesta.

Tulostimen lisäys onnistui

• Tarkista lopuksi, mikä koneellesi asennetuista tulostimista on oletustulostin. Avaa Käynnistä-valikosta Devices and Printers.

Tulostimet

• Voit tarvittaessa vaihtaa oletustulostimen.
  • Napsauta tulostinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse avautuvasta valikosta Set as default printer.

Oletustulostimen määrittäminen

• Oletustulostin on merkitty pienellä vihreällä OK-merkillä. Kaikki tulostaminen ohjautuu valitulle tulostimelle, jollet itse muuta kohdetta ohjelmien tulostusvalikoista.

Oletustulostin