Tulostussaldo

Pikaohje

Tulostussaldo

Jäljellä oleva saldo näkyy Canon-monitoimilaitteen näyttöpaneelin yläreunassa, käyttäjätunnuksen vieressä.

tulostussaldo Canon-monitoimilaitteilla

Voit myös tarkistaa tulostussaldosi - ja ladata saldoa - Unigrafian saldokaupassa: tulostus.unigrafia.fi/tulostussaldo.

Tulostuksen hinnat näet Unigrafian sivuilta.

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit tarkistaa saldosi myös Unigrafian Noutopisteessä.

Tulostussaldoista vastaa Unigrafia.

Mikäli sinulla ei näy Balance-tekstiä, tulostuksesi maksaa laitos, vaikka olisit aiemmin ostanut saldoa opiskelijana. Ostettu saldosi palautuu, kun laitostulostusoikeus umpeutuu.
Tulostustyön hinta näytetään kaikissa tapauksissa oli tulostaja tulostussaldon käyttäjä tai laitostulostaja.