Sähköpostitulostus

• Voit tulostaa yliopiston monitoimilaitteille mistä tahansa sähköpostiohjelmasta ja miltä tahansa laitteelta pdf-tiedostoja.
  • Oletusarvoisesti tuloste on yksipuoleinen ja värillinen. Asetuksia voi säätää tulostimen päästä. Voit tulostaa kaksipuoleisesti seuraavasti:
  1. Kun tiedosto näkyy tulostimella, valitse se näytöltä ja klikkaa alareunasta Options.
  2. Options-valikosta löytyy pudotusvalikko Duplex, josta voi valita sivujen kaksipuolisuuden (Duplex Long edge, jos kyseessä tavallinen pystysuuntainen dokumentti). Options-valikosta löytyy myös väri- ja nidonta-asetusten säätömahdollisuus.
  3. Klikkaa lopuksi Set options.
  4. Tulosta dokumentti päänäkymästä tämän jälkeen.
  • Voit lähettää yhdellä kerralla useita liitetiedostoja. Huomaa kuitenkin, että palvelin ei vastaanota viestiä, jos liitteiden summa on yli 28 MB.

Tabs

Pikaohje
  1. Lähetä tulostettava tiedosto sähköpostin pdf-liitteenä osoitteeseen print.canon@helsinki.fi omasta etunimi.sukunimi@helsinki.fi-osoitteestasi.
  2. Tuloste on vapautettavissa miltä tahansa yliopiston smartcard-monitoimilaitteelta noin 15 minuutin kuluttua.
    (lista monitoimilaitteiden sijainneista Flammassa)
Tarkka ohje

Tässä esimerkissä lähetetään liitetiedosto Outlook 2016 -ohjelmasta. Voit käyttää mitä tahansa sähköpostiohjelmaa.

• Lähetä tulostettava tiedosto (2) liitteenä osoitteeseen print.canon@helsinki.fi (1).

Rajoitukset