Cubbli Helsingin yliopistossa

Cubbli (Common Ubuntu based Linux) on Helsingin yliopiston Linux-jakelu. Cubbli perustuu Ubuntuun, ja sitä on muokattu vastaamaan yliopiston tarpeita.

Cubblin tämänhetkinen versio on 20.04. Vanhaan versioon 18.04 tulee vain tietoturvapäivityksiä. Cubblin seuraava isompi versio 22.04 tulee syksyllä 2022. Suosittelemme että käytät aina uusinta versiota. Lisätietoja päivittämisestä saat täältä.

Yleistä Cubblista

Cubbli-kehitys

Kehitystiimin oma wikialue täällä.

• Sisältää pidemmälle meneviä ohjeita.
  • Uusin tieto Cubblin ohjelmista ja kehityksestä tulee tänne.
  • Tiimillä ei ole omaa palvelukanavaa, mutta Helpdesk ohjaa asiat tarvittaessa heille.