Majordomo: Moderoidun sähköpostilistan viestien hyväksyminen

Moderoidussa sähköpostilistassa ylläpitäjä joutuu hyväksymään kaikki viestit, ennen kuin ne pääsevät jakeluun listalle. Viestin hyväksyminen onnistuu helposti WWW-pohjaisella MajorCool-ohjelmalla.

Palvelu löytyy osoitteesta https://majordomo.helsinki.fi

• Kirjaudu MajorCool-ohjelmaan
    • Anna kirjautumisikkunaan yliopiston käyttäjätunnuksesi ja salasanasi
    • Anna ylläpitämäsi listan nimi kenttään List Name ja listan ylläpitosalana kenttään Admin Password
    • Valitse Approval Queue
    • Paina Go-painiketta

• Napsauta tarvittaessa hyväksyttävän viestin otsikkotietojen alta View-linkkiä katsoaksesi viestin sisältöä
    • Valitse Action-pudotusvalikosta Approve
    • Paina Apply-painikketta

• Saat lopuksi ilmoituksen viestin onnistuneesta hyväksymisestä