Moderoidun sähköpostilistan viestien hyväksyminen

Moderoidussa sähköpostilistassa ylläpitäjä joutuu hyväksymään kaikki viestit, ennen kuin ne pääsevät jakeluun listalle. Viestin hyväksyminen onnistuu helposti WWW-pohjaisella MajorCool-ohjelmalla.

• Kirjaudu MajorCool-ohjelmaan
  • Anna pääkäyttötunnuksesi ja salasanasi
  • Anna ylläpitämäsi listan nimi kenttään List Name ja listan ylläpitosalana kenttään Admin Password
  • Valitse Approval Queue
  • Paina Go-painiketta
    • Napsauta tarvittaessa hyväksyttävän viestin otsikkotietojen alta View-linkkiä katsoaksesi viestin sisältöä
    • Valitse Action-pudotusvalikosta Approve
    • Paina Apply-painikketta

• Saat lopuksi ilmoituksen viestin onnistuneesta hyväksymisestä