Postin ohjaus pois Office 365:stä

Otettuasi käyttöön Office 365 -postin Etunimi.Sukunimi@helsinki.fi -posti ohjataan Office 365 -palvelimelle. Mikäli haluat lukea postisi jollain muulla järjestelmällä, voit ohjata postisi muualle näiden ohjeiden mukaan. Lue lisää postin ohjauksesta Opiskelijan digitaidot -kurssimateriaalista.

Huom! Työtehtäviin liittyvän eli ns. virkasähköpostin ohjaaminen ulkopuoliseen osoitteeseen on yliopiston sähköpostin käsittelysääntöjen perusteella aina kiellettyä.

Tabs

Tarkka ohje

Office 365 on Microsoftin tarjoama palvelu, jota se kehittää omien aikataulujensa mukaan. Toiminnallisia ja ulkoasumuutoksia voi tulla ilman ennakkovaroituksia. Ohjeistuksessa voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia käyttäjän näkymään verrattuna. Jokaisen sivun alareunassa on linkki palautelomakkeeseen, jolla voit ilmoittaa olennaisista muutoksista.

• Klikkaa Forwarding (Edelleenlähetys) -sanaa (1).
  • Täytä kenttään (2) osoite, johon halua postisi ohjautuvan.
  • Jos haluat pitää kopion viesteistä OWA:ssa, rastita ruutu Keep a copy of forwarded messages (Edelleenlähetettyjen viestien kopiot säilytetään) (3).
  • Valitse kohta Start forwarding (Aloita edelleenlähetys) (4).
  • Klikkaa Save (Tallenna) (5).
  • Sähköpostiin pääset palaamaan nuolesta (6).