Microsoft 365: Att beställa en postlåda

Den här instruktionen förklarar hur du beställar en Microsoft 365 postlåda.

Övergången till Microsoft 365 börjar med att du beställer en postlåda.

• Gå till adressen https://lupa.helsinki.fi/cgi-bin/office365
    • Läs användningsvillkoren och acceptera dem genom att kryssa för villkoren.
    • Efter att ha accepterat villkoren kommer du till själva beställningen av postlåda. Kryssa för rutan och tryck på Jag beställer.
    • Sedan bekräftas beställningen och du får vidare instruktioner.

Postlådan skapas följande natt.

Läs mer instruktioner från Detaljerad hjälp

Beställa en postlåda

Övergången till Microsoft 365 börjar med att du beställer en postlåda.

• Skriv ditt användarnamn och lösenord och klicka på Inlogga.
    • Du får ett meddelande när inloggningen lyckas.
    • Sidan ska uppdateras automatiskt inom en liten stund, men om den inte gör det, klicka på länken "inloggning med användarnamn lyckades".
    • Härnäst öppnas sidan där du ska acceptera användningsvillkoren.
    • Läs användningsvillkoren och acceptera dem genom att kryssa för villkoren. Klicka på Acceptera.
    • Efter att ha accepterat villkoren kommer du till själva beställningen av postlåda. Kryssa för rutan och tryck på Jag beställer.

• Sedan bekräftas beställningen och du får vidare instruktioner. Kom ihåg att logga ut.

• När du har loggat ut styrs servern ännu till en sida med mer information.

Postlådan skapas följande natt.