Användare av Securedesk eller Umpio – ändra inloggningsadressen för din VMWare-miljö till den nya adressen

15.06.2023 - 13.54
Ingress

I början av 2023 aktiverades tvåstegsinloggningen som det datasäkra fjärrskrivbordet kräver också för Microsofts multifaktorautentisering (MFA) utöver den tidigare RSA SecurID Token. Användningen av RSA SecurID Token kommer möjligtvis att avslutas helt under detta år när verktyget blir onödigt.

Om du fortfarande använder RSA SecurID Token för att logga in i Securedesk-miljön eller i Umpio-lagringsutrymmet:

Om du behöver ytterligare stöd för att ändra din inloggningsadress, vänligen kontakta IT-Helpdesk: