Kasvatimme OpenVPN-kapasiteettia etätöiden helpottamiseksi

19.03.2020 - 11.42
Päivitetty

Tietotekniikkakeskus on kasvattanut OpenVPN-palvelun kapasiteettia poikkeustilanteesta johtuvan lisätarpeen vuoksi. Kasvatimme kapasiteettia merkittävästi myös uudella ”hy-tun”-yhteydellä, johon yhdistäminen voi vaatia OpenVPN-ohjelman uudelleenkäynnistyksen. Katso Helpdeskin ohjeet täältä.

Suosittelemme nimenomaan OpenVPN:n käyttöä sen suuremman kapasiteetin vuoksi. OpenVPN kuormittuu silti poikkeuksellisen paljon, joten käytä VPN-yhteyttä vain, jos välttämättä tarvitset sitä työskentelyyn. Esimerkiksi O365, Teams, sähköposti, Flamma jne. toimivat ilman VPN-yhteyttä!

Pysy ajan tasalla yliopiston IT-asioissa seuraamalla meitä Twitterissä @IT_HelsinkiUni!