Laitekohtaiset Office 2013 -ohjelmistot päivitetään Office 2021 -versioon kevään aikana

09.03.2023 - 10.24
Ingress

Yliopiston laitekohtaiset Office 2013 -ohjelmistot päivitetään Office 2021 Pro Plus -versioon kevään aikana, koska Microsoft päättää Office 2013 tuen 11.4.2023. Päivitykset koskevat vain paikallisia Office 2013 -asennuksia, eivät Microsoft 365 -palveluita.

Jos käyttämälläsi yliopiston tietokoneella on asennettuna Office 2013 -ohjelmisto:

• Saat päivityksestä ilmoituksia koneellasi maanantaista 13.3.2023 alkaen. Asenna päivitys, kun saat siitä ilmoituksen.
  • Päivityksessä kestää 5–15 minuuttia. Jos lykkäät päivityksen asennusta, voit asentaa sen Software Centeristä itsellesi sopivaan aikaan. Päivitys asentuu kuitenkin määräpäivän 11.4.2023 jälkeen suoraan, etkä voi tämän jälkeen lykätä asennusta.

Pitämällä yliopiston järjestelmät ja ohjelmistot päivitettynä ylläpidämme muun muassa yliopiston tietoturvaa. Kiitos sinulle päivittämisestä!