Office 2013-programvara för specifika enheter kommer att uppgraderas till Office 2021 under våren

09.03.2023 - 10.29
Ingress

Universitetets enhetsspecifika Office 2013-programvara kommer att uppgraderas till Office 2021 Pro Plus under våren, eftersom Microsoft avslutar stödet för Office 2013 den 11 april 2023. Dessa uppdateringar gäller endast Office 2013 som installerats lokalt, inte Microsoft 365-tjänster.

Om din universitetsdator har Office 2013 installerat:

• Du kommer att få meddelanden om uppdateringen på din dator från och med måndagen den 13 mars 2023. Installera uppdateringen när du får meddelandet.
  • Uppdateringen tar 5–15 minuter. Om du skjuter upp installationen av uppdateringen kan du installera den från Software Center vid en tidpunkt som passar dig. Efter den 11 april 2023 kommer uppdateringen dock att installeras direkt, och du kan inte skjuta upp den efter det.

Genom att hålla universitetets system och programvara uppdaterade upprätthåller vi bland annat universitetets datasäkerhet. Tack för att du uppdaterar!