Pulse Secure VPN ja VPN-portaali poistuvat käytöstä 31.5.2021

14.04.2021 - 13.13
Päivitetty

Yliopisto poistaa käytöstä Pulse Secure VPN -ohjelmiston ja sen rinnakkaispalvelun VPN-portaalin (https://www.vpn.helsinki.fi/) 31.5.2021. Palvelut poistetaan yliopiston VPN-palveluiden yhtenäistämiseksi sekä kustannussyistä. Korvaava palvelu on jo pitkään yliopistolla käytössä ollut OpenVPN. OpenVPN on asennettu valmiiksi kaikille yliopiston keskitetyn ylläpidon piirissä oleville työtietokoneille.

Ota OpenVPN käyttöösi hyvissä ajoin ennen Pulse Secure VPN -ohjelmiston ja VPN-portaalin käytön päättymistä:

Tukea OpenVPN-yhteyden muodostamiseen ja käyttöön saat IT-Helpdeskistä: