Outlook: tilin lisääminen kotikoneelle

Tämän ohjeen avulla voit säätää yliopiston Office 365 -sähköpostin kotikoneellesi.

Ohje on kirjoitettu Outlook 2016-versiolla sekä Windows-koneella.  Ohjetta voi soveltaa muihin versioihin ja käyttöjärjestelmiin.

Ensimmäisen tilin lisääminen

• Avaa Outlook.
    • Tilin luontisovellus aukeaa. Seuraa ohjeita.
    • Pyydetään sähköpostisosoitetta, anna tili muodossa tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi).
    • Anna tilin salasana. Voit laittaa ruksin ruutuun "Muista tunnistetietoni".
    • Tili asentuu automaattisesti tästä eteenpäin.

Toisen tilin lisääminen

Mikäli Outlookissa on jo aikaisemmin määritelty tili/tilejä toimi näin:

• Avaa Outlook
    • Valitse ylävalikosta Tiedosto (File) > Lisää tili (Add account).
    • Seuraa ohjeita yllä.

Ensimmäisen tilin luominen

• Kun ohjelmaa avataan ensimmäisen kerran, asennusvelho aukeaa. Mikäli tilejä on lisätty jo aikaisemmin, avaa asennusvelho seuraavasti: Tiedosto > Lisää tili.
    • Pyydetään sähköpostisosoitetta, anna tili muodossa tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi).
    • Anna tilin salasana. Voit laittaa ruksin ruutuun "Muista tunnistetietoni".
    • Tili asentuu automaattisesti tästä eteenpäin.

Kun salasana on oikein, tilin määritys on valmis. Jos et halua määritellä Outlookia puhelimesi, ota ruksi pois kohdasta Määritä Outlook Mobile myös puhelimeni.