Tulostussaldo

Tulostussaldoista vastaa Unigrafia.

Tulostussaldo

Jäljellä oleva saldo näkyy Canon-monitoimilaitteen näyttöpaneelin yläreunassa, käyttäjätunnuksen vieressä.

Voit myös tarkistaa tulostussaldosi - ja ladata saldoa - Unigrafian saldokaupassa: https://unigrafia.fi/palvelut/tulostus-ja-paino/saldokauppa/

Tulostuksen hinnat näkyvät saldokauppaan kirjautuessa sekä Flammassa.

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit tarkistaa saldosi myös ottamalla yhteyttä Unigrafian asiakaspalveluun.

Mikäli sinulla ei näy Balance-tekstiä, tulostuksesi maksaa laitos, vaikka olisit aiemmin ostanut saldoa opiskelijana. Ostettu saldosi palautuu, kun laitostulostusoikeus umpeutuu.
    Tulostustyön hinta näytetään kaikissa tapauksissa oli tulostaja tulostussaldon käyttäjä tai laitostulostaja.