Vanhentuneen käyttäjätunnuksen palauttaminen

Tämän ohjeen avulla voit ottaa vanhentuneen käyttäjätunnuksen uudelleen käyttöön. Palauttaminen on mahdollista enintään yhden vuoden ajan valtuuden umpeutumisesta.

Voit palauttaa käyttäjätunnuksen, jos

1. sinulla on voimassa oleva työsopimus TAI
  2. olet läsnäoleva opiskelija

Lisätietoja käyttäjätunnuksen voimassaolosta ja jatkamisesta

Tabs

Tarkka ohje

Käyttäjätunnuksen palauttaminen tapahtuu samalla työkalulla kuin käyttäjätunnuksen aktivoiminen. Seuraa tätä ohjetta vaiheeseen 11. Omien käyttäjätietojen hallinta asti. Seuraavat vaiheet poikkeavat uuden käyttäjätunnuksen aktivoinnista ja niitä tulee noudattaa vain vanhaa käyttölupaa palauttaessa.

• Napsauta Palauta käyttöön.

• Kohdassa (1) näkyy palautettava käyttäjätunnus.
  • Napsauta Valitse käyttäjätunnus (2). Huomaa, että valintaa ei voi muuttaa jälkikäteen. Voit peruuttaa muutokset ja palata alkuun napsauttamalla Peru valinnat ja palaa alkuun (3).

• Napsauta Jatka päivämäärään pp.kk.vvvv. Käyttövaltuudet ovat aina voimassa määräajan, joka riippuu työ- tai opiskelusuhteesta yliopistoon.

• Kohdassa (1) näkyy yliopiston sähköpostiosoitteesi. Voit antaa yliopiston ulkopuolisen osoitteen kohdassa (2).
  • Napsauta Hyväksy (3). Voit perua valinnat ja palata alkuun napsauttamalla (4).

• Saat yhteenvedon edellisistä vaiheista (1).
  • Jos tiedoissa on virheitä napsauta Peru valinnat ja palaa alkuun (3). Jos tiedot ovat oikein, napsauta Vahvista muutokset (2). Vahvistettuja tietoja ei voi enää muuttaa.

• Kohdassa (1) on väliaikainen salasana.
  • Voit kirjautua ulos napsauttamalla kohdissa (2) tai (3).

• Uloskirjautumisen jälkeen saat vielä lisäohjeita.