Vanhentuneen käyttäjätunnuksen palauttaminen

Tämän ohjeen avulla voit ottaa vanhentuneen käyttäjätunnuksen uudelleen käyttöön. Palauttaminen on mahdollista enintään yhden vuoden ajan valtuuden umpeutumisesta.
Lisätietoja käyttövaltuuden voimassaolosta ja jatkamisesta >>

Tabs

Tarkka ohje

Käyttövaltuuden palauttaminen tapahtuu samalla työkalulla kuin käyttövaltuuden aktivoiminen. Seuraa tätä ohjetta vaiheeseen 11. Omien käyttäjätietojen hallinta asti. Seuraavat vaiheet poikkeavat uuden käyttäjätunnuksen aktivoinnista ja niitä tulee noudattaa vain vanhaa käyttölupaa palauttaessa.

• Napsauta Palauta käyttöön.

• Kohdassa (1) näkyy palautettava käyttäjätunnus.
  • Napsauta Valitse käyttäjätunnus (2). Huomaa, että valintaa ei voi muuttaa jälkikäteen. Voit peruuttaa muutokset ja palata alkuun napsauttamalla Peru valinnat ja palaa alkuun (3).

• Napsauta Jatka päivämäärään pp.kk.vvvv. Käyttövaltuudet ovat aina voimassa määräajan, joka riippuu työ- tai opiskelusuhteesta yliopistoon.

• Kohdassa (1) näkyy yliopiston sähköpostiosoitteesi. Voit antaa yliopiston ulkopuolisen osoitteen kohdassa (2).
  • Napsauta Hyväksy (3). Voit perua valinnat ja palata alkuun napsauttamalla (4).

• Saat yhteenvedon edellisistä vaiheista (1).
  • Jos tiedoissa on virheitä napsauta Peru valinnat ja palaa alkuun (3). Jos tiedot ovat oikein, napsauta Vahvista muutokset (2). Vahvistettuja tietoja ei voi enää muuttaa.

• Kohdassa (1) on väliaikainen salasana.
  • Voit kirjautua ulos napsauttamalla kohdissa (2) tai (3).

• Uloskirjautumisen jälkeen saat vielä lisäohjeita.