Unohtuneen salasanan vaihtaminen

Unohtuneen salasanan voi uusia mobiilivarmenteen, verkkopankkitunnusten tai poliisin myöntämän sähköisen henkilökortin avulla. Työkalulla voi uusia kaikkien keskeisimpien käyttölupien salasanan (Mikroverkko (AD), Kevyttunnus). Salasanaa vaihdettaessa käyttöluvan on oltava voimassa.

Työkalu on tarkoitettu ainoastaan unohtuneen salasanan vaihtamiseen: työkalun päivittäisiä käyttökertoja on rajoitettu.

Työkalu kysyy sukunimeä ja henkilötunnusta. Sinun ei siis tarvitse muistaa käyttäjätunnustasi.

Tabs

Pikaohje

Vaihda salasana verkkotyökalulla

Lue tämän linkin takaa tarkemmat ohjeet verkkotyökalun käyttöön.

Listaus kaikista käyttäjätunnustyökaluista
(Salasanan vaihtaminen, unohtuneen salasanan resetointi, käyttäjätunnuksen aktivointi)

Vaihtoehtoisesti saat uuden salasanan  ID-point -tunnistuspalvelun avulla. Ota mukaan kuvallinen henkilötodistus.