Eduroam yliopiston tietokoneissa

Yliopiston Windows-tietokoneisiin on ladattu valmiiksi eduroam-verkkoasetukset. Jos tietokone on eduroam-verkon kuuluvuusalueella, se yrittää liittyä verkkoon automaattisesti.

Kirjautuminen

Mikäli olet käyttänyt ko. tietokoneelta eduroamia aikaisemmin, tunnistetiedot ovat todennäköisesti valmiiksi tallentuneina ja verkkoon liitytään automaattisesti, ilman mitään kysymyksiä. Jos kyseessä on ensimmäinen kerta, kun eduroamia käytetään, käyttäjän pitää tunnistautua.

HUOM! Eduroam vaatii käyttäjätunnuksen muodossa kayttajatunnus@helsinki.fi (esim. rkeskiva@helsinki.fi). Pelkkä päätteetön käyttäjätunnus (esim. rkeskiva) ei toimi.

Yliopiston käyttäjätunnuksen salasanan vaihdon jälkeen sinun on tunnistauduttava uudestaan eduroamiin!