Näin käytät uutta ohjesivustoa

Tarkka ohje

Tietotekniset haasteet ratkeavat usein helpoiten hyvillä ohjeilla. Niihin tutustuminen kannattaa aina.

Tälle sivustolle on koottu hyvä valikoima ohjeita yliopiston yleisimpien sovellusten ja palveluiden käytöstä. Vasemmasta palkista löydät ohjeiden eri kategoriat. Aihetta klikkaamalla pääset kyseisen aihepiirin ohjeisiin.

Toivomme palautteita ohjeista! Jokaisen ohjesivun alareunassa onkin linkki palautelomakkeeseen.

Infolaatikot

Helpdeskin ohjeissa on tavallisen tekstin seassa infolaatikoita, joilla on merkitty erilaisia sisältöjä:

Info

Tärkeä

Varoitus

Lisätietoa/ muuta tietoa

Lisää ohjeita

Opiskelijan digitaidot -opintokokonaisuuden oppimateriaalissa esitellään laajemmin yliopiston tietoteknistä ympäristöä ja ohjelmien käyttöä. Vaikka Opiskelijan digitaidot on ensisijaisesti suunnattu opiskelijoille,  se sisältää hyödyllistä tietoa kaikille yliopistolaisille.

Jos ohjeistus ei riitä

Jos ohjeistus on epäselvää, tai olet epävarma jostain asiasta, ota yhteyttä tukeemme. Yhteystiedot ja ohjeet ovat Yhteydenotto-sivulla. Tietotekniikkakeskus antaa neuvontaa puhelimitse, sähköpostitse, chatilla ja kasvokkain.