Mac

Du kan se vilken version av operativsystemet eller macOS du har när du klickar på Apple-menyn och väljer Om denna Mac/ About this Mac.
Tre nyaste operativsystem är stödda versioner. Läsa mer från Apple Support.

Ge respons

Webbplatsen med anvisningar från IT-Helpdesk vid Helsingfors universitet hjälper dig i dina jobbrelaterade IT-frågor. Berätta för oss hur vi skulle kunna förbättra våra anvisningar. Vi uppskattar verkligen din respons!

Hur skulle du förbättra denna instruktion?
Tillbaka upp