Ändring av webbläsarens startsida

Ingångssida eller startsida är en webbsida som webbläsaren kommer in på när den startas eller när du klickar på webbläsarens hem-ikon. Du kan byta sidan till den du vill.

    Byte av startsida i Firefox

    • Välj i menyraden Tools > Options.

      ""
       

    • Välj fliken General.
    • Skriv startsidans adress i Home Page-fältet.

      ""

    • Klicka på OK.

    Använd permanenta serviceadresser, till exempel https://flamma.helsinki.fi/
    i stället för att välja en sida med knappen Use Current Page.
    ""

     

    Ge respons

    Webbplatsen med anvisningar från IT-Helpdesk vid Helsingfors universitet hjälper dig i dina jobbrelaterade IT-frågor. Berätta för oss hur vi skulle kunna förbättra våra anvisningar. Vi uppskattar verkligen din respons!

    Hur skulle du förbättra denna instruktion?
    Tillbaka upp