Godkännande av certifikat

Detaljerad hjälp

I säkra uppkopplingar har varje server ett eget certifikat. Webbläsare stöder inte alltid Helsingfors universitets certifikat och då måste man installera dessa själv.

Godkänn aldrig en annan servers certifikat om du inte kan lita fullt på den. Ifall certifikatet hör till någon annan server bör du genast lämna sidan.

Ifall du öppnar universitetets webbsida och certifikatet inte är installerat på din dator, kommer följande fönster att öppnas (utseendet variera beroende på webbläsaren).

När du använder dig av universitetets tjänster kan du klicka på OK och även i nästa fönster på OK. Till näst öppnas den sida som du försöker nå.