Zooms obligatoriska lösenord/väntrum-inställning trädde inte i kraft – vi väntar på ytterligare uppgifter

15.10.2020 - 10.37
Uppdaterad

Till skillnad från de förhandsuppgifter som vi fick från CSC aktiverades inte funktionen som innebär att lösenordsskydd eller väntrum är obligatoriskt att ta i bruk i möten i Zoom-tjänsten som Nordunet underhåller (Funet Miitti). Vi väntar på ytterligare uppgifter om situationen från tjänsteleverantören CSC. Vi informerar er när vi får mer detaljerade uppgifter om ärendet. Vi beklagar besväret situationen har orsakat för universitets personal och studerande.