Tarkista sähköpostin edelleenlähetyssäännöt

Tämän ohjeen avulla voit tarkista onko sinun sähköpostissasi uudelleenohjaussääntöjä.

Tarkemmin viestisäännöistä kerrotaan omissa ohjeissa:

Säännöt Outlookissa

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa viestiä.
    • Valitse Rules > Manage Rules & Alerts (Säännöt > Sääntöjen ja ilmoitusten hallinta).
    • Tarkista, ovatko säännöt kunnossa. Jos huomaat epäilyttäviä sääntöjä, voit poistaa ne seuraavasti:
    • Valitse sääntö, jonka haluat poistaa.
    • Klikkaa Delete.

Säännöt OWA:ssa

• Avaa oikeassa yläkulmassa olevasta rataskuvakkeesta alasvetovalikko.
    • Valitse Mail (Sähköposti).

• Avaa Inbox and sweep rules (Saapuneet-kansion säännöt ja tyhjennyssäännöt).
    • Sääntöjä voi olla useita. Valitse sääntö, jota haluat muokata.
    • Voit muokata sääntöä napsauttamalla kynäkuvaketta.
    • Voit poistaa säännön napsauttamalla roskakoria.