Elisa Ring -hallintatyökalu

Elisa Ring -mobiilisovelluksella voit hallita puheluitasi ja muita puhelinasetuksia.

Palvelu löytyy osoitteesta: https://ring.mob2.elisa.fi/
Palvelun tunnus on oma sähköpostiosoite.
Jos et tiedä salasanaasi, niin hae se osoitteesta: https://oma.elisa.fi/yrityksille/ring/salasana

Puhelimiin ja puhelinpalveluihin liittyviä ohjeita löytyy Flamman IT ja Puhelin -valikosta

Mobiilisovellus Android ja IOS-laitteille

Sovellus on saatavilla Android 5.0 ja uudemmille sekä iOS 10.0 ja uudemmille käyttöjärjestelmille. Asenna mobiilisovellus puhelimen sovelluskaupasta hakusanalla Elisa Ring.

Sovelluksen käyttö

Elisa Ring -sovellus jakautuu kahteen päänäkymään ja niiden takana oleviin toiminteisiin. Keskeisimmät toiminnallisuudet ovat sovelluksen etusivulla.
    Valikko avautuu painamalla kuvaketta ja sulkeutuu pyyhkäisemällä vasemmalle.

• Kytke soitonsiirtoja -valinnan takaa voit kytkeä päälle ja pois soitonsiirtojasi. Itse siirtojen määritykset tehdään vielä web-käyttöliittymän kautta.
    • Asetukset-painikkeen takana on joukko sovelluksen toimintaan liittyviä asetuksia.
    • Koko web -käyttöliittymä avaa puhelimesi Internet-selaimeen Ring-palvelun perinteisen käyttöliittymän.
    • Valikon lähetä palautetta -painike edellyttää, että puhelimessasi on jokin sähköpostisovellus.
    • Apua-painikkeen alta löydät tämän ohjeen.
    • Kirjaudu ulos ohjelmasta kirjaa sinut ulos sovelluksesta ja joudut seuraavalla kerralla kirjautumaan uudestaan. Suosittelemme että vain suljet puhelimesi, jotta pääset takaisin sovellukseen ilman uutta kirjautumista.

Huom: Ring-palvelu sisältää myös ns. USSD-ilmoituksen saapuvasta puhelusta. Kun käytät mobiilisovellusta, suosittelemme tämän toiminteen poiskytkemistä.

1. Mobiilisovelluksen valikko
      mene Koko Web -käyttöliittymään
    2. Ring web-käyttöliittymässä
      Avaa valikko Asetukset. Etsi asetusvalikon lopusta hakemistotietojen haku ja näyttö ja valitse ei käytössä. Tällöin mobiilisovellus näyttää soittajien tiedot, mutta sinulle ei lähetetä ns. USSD-ilmoituksia.

Hallintatyökalu

Webhallinta Ring 2

Hallintatyökalussa voit:

• Muokata tilatietoasi
    • Käyttää yrityksen puhelinluetteloa
    • Asettaa soitonsiirtoja ja –estoja
    • Muokata omia asetuksia, kuten numeronnäyttöä, vastaajaviestien toimitusta jne.
    • Hallita puheluita
    • Lähettää tekstiviestejä
    • Pikaviestiä

Omaa puhelintasi voit hallita suoraan netissä:
    https://ring.mob2.elisa.fi/
    Tunnus on oma sähköpostiosoitteesi (esim. raimo-keskivaanto@helsinki.fi)

Puhelimen käyttö ulkomailla

Puhelinliittymä tulee vaihtaa ulkomaanliittymäksi ennen ulkomaille lähtöä. Ota yhteyttä puhelinvaihteeseen.

Lue muita ohjeita puhelimen käyttämiseen ulkomailla Elisan ohjesivuilta.