Elisa Ring -hallintatyökalu

Elisa Ring mobiilisovelluksella voit hallita puheluitasi ja muita puhelinasetuksia.

Tabs

Tarkka ohje

Mobiilisovellus Android ja IOS-laitteille

Sovellus on saatavilla Android 5.0 ja uudemmille sekä iOS 10.0 ja uudemmille käyttöjärjestelmille. Asenna mobiilisovellus puhelimen sovelluskaupasta:
Google Play Store
Apple Store

Sovelluksen käyttö

Elisa Ring sovellus jakautuu kahteen päänäkymään ja niiden takana oleviin toiminteisiin. Keskeisimmät toiminnallisuudet ovat sovelluksen etusivulla.
Valikko avautuu painamalla kuvaketta ja sulkeutuu pyyhkäisemällä vasemmalle.

• Kytke soitonsiirtoja -valinnan takaa voit kytkeä päälle ja pois soitonsiirtojasi. Itse siirtojen määritykset tehdään vielä web-käyttöliittymän kautta.
  • Asetukset-painikkeen takana on joukko sovelluksen toimintaan liittyviä asetuksia.
  • Koko web -käyttöliittymä avaa puhelimesi Internet-selaimeen Ring-palvelun perinteisen käyttöliittymän.
  • Valikon lähetä palautetta -painike edellyttää, että puhelimessasi on jokin sähköpostisovellus.
  • Apua-painikkeen alta löydät tämän ohjeen.
  • Kirjaudu ulos ohjelmasta kirjaa sinut ulos sovelluksesta ja joudut seuraavalla kerralla kirjautumaan uudestaan. Suosittelemme että vain suljet puhelimesi, jotta pääset takaisin sovellukseen ilman uutta kirjautumista.

Huom: Ring-palvelu sisältää myös ns. USSD-ilmoituksen saapuvasta puhelusta. Kun käytät mobiilisovellusta, suosittelemme tämän toiminteen poiskytkemistä.

1. Mobiilisovelluksen valikko
    mene Koko Web -käyttöliittymään
  2. Ring web-käyttöliittymässä
    Avaa valikko Asetukset. Etsi asetusvalikon lopusta hakemistotietojen haku ja näyttö ja valitse ei käytössä. Tällöin mobiilisovellus näyttää soittajien tiedot, mutta sinulle ei lähetetä ns. USSD-ilmoituksia.

Tunnus on oma sähköpostiosoite.
Jos et tiedä salasanaasi, niin hae se osoitteesta
https://oma.elisa.fi/yrityksille/ring/salasana

Perinteinen käyttöliittymä

Webhallinta Ring 2

Hallintatyökalussa voit:

• Muokata tilatietoasi
  • Käyttää yrityksen puhelinluetteloa
  • Asettaa soitonsiirtoja ja –estoja
  • Muokata omia asetuksia, kuten numeronnäyttöä, vastaajaviestien toimitusta jne.
  • Hallita puheluita
  • Lähettää tekstiviestejä
  • Pikaviestiä

Omaa puhelintasi voit hallita suoraan netissä:
https://ring.mob2.elisa.fi/
Tunnus on oma sähköpostiosoitteesi (esim. raimo-keskivaanto@helsinki.fi)
Jos et tiedä salasanaasi, niin hae se osoitteesta
https://oma.elisa.fi/yrityksille/ring/salasana

Peruspuhelin Valikko Ring 2

• Matkapuhelimen numeronäppäimillä toteutettu hallintaliittymä
    • Valikkoa käytetään sillä puhelimella, missä Ringiin kytketty matkapuhelinliittymä on
    • Pääset valikkoon soittamalla *888#
    • Valikossa liikut vastaamalla haluamasi valikon numeron
    • Voit tallentaa myös valmiiksi polut puhelimesi muistiin
      • Tavoitettavissa  *888*2*1*1*1*1#
      • Poissa  *888*2*1*1*2*1#
      • Lomalla  *888*2*1*1*2*3#
      • 050-numero näkyviin  *888*2*1*2*2*1#
      • 029-numero näkyviin  *888*2*1*2*2*2#
      • ACD-sisäänkirjaus/uloskirjaus  *888*2*4*1#

Ohjeita

Puhelimen käyttö ulkomailla

Elisan ohjesivu

Elisa Ring

Sarjat

IP-puhelin

Lisää ohjeita ja videoita Elisan sivuilta

http://yritysten-asiakastuki.elisa.fi/

Elisa Ring pikaohje (pdf)

Elisa Ring 2.0 ohjeet lopukäyttäjälle (pdf)

https://yrityksille.elisa.fi/ohje/elisa-ring-kayttoohjeet