Canon-monitoimilaitteen opasteet

Canonin monitoimilaitteilla on kätevät sisäiset opastesivut laitteen toiminnoista. Kannattaa kuitenkin huomioida, että osa opasteissa mainituista toiminnoista saattaa yliopiston laitteilla olla pois käytöstä.

    Saat opasteet auki seuraavasti

    • Kirjaudu laitteelle ID-kortillasi.
    • Valitse Show All
    • Valitse Tutorial-osio.

    Katso kuvalliset ohjeet tarkka ohje -välilehdeltä 

    Saat opasteet auki seuraavasti:

    • Kirjaudu laitteelle ID-kortillasi.
    • Valitse Show All kosketusnäytön oikeasta yläreunasta.

    • Avaa Tutorial-osio.

    • Opasteet on ryhmitelty toiminnoittain. Alasivuilla on tarkemmat ohjeet kyseisistä aihealueista.

    Anna palautetta

    Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

    Kuinka parantaisit ohjeistusta?
    Takaisin ylös