Office 365: Mobiililaitteen etäpyyhintä

Jos käytät Office 365 -palvelua mobiililaitteella, se tallentaa todennäköisesti luottamuksellista tietoa, kuten henkilötietoja, laitteeseen. Mikäli puhelimesi katoaa tai varastetaan, sinun on heti poistettava laitteesta kaikki tiedot. Voit tehdä sen helpoiten itse käyttäen etätoimintoa, joka palauttaa tehdasasetukset laitteeseesi. Tämä palvelu poistaa siis kaiken laitteella olevan datan täydellisesti, eikä mitään voida sieltä palauttaa sen jälkeen.

Tämä palvelu on kaikissa älylaitteissa. Laitteille on myös omat seurantapalvelut, joihin on rekisteröidyttävä erikseen. Tutustu ohjeisiin laitteen omilla kotisivuilla.

Tabs

Pikaohje

Linkit yleisimpien laitteiden omiin palveluihin:

Tarkka ohje
    • Näet listauksen omista laitteistasi, joissa olet kirjautuneena Office 365:een.

Valitse listalta laite, jonka haluat pyyhkiä ja napsauta merkittyä kuvaketta.

OWA kysyy oletko varma, että haluat etäpyyhkiä laitteen.

Tämän jälkeen voit seurata laitelistauksessa laitteen tilaa:

Saat vielä sähköpostin, kun etäyhteys laitteeseen on saatu ja pyyhintä aloitettu.

Kun pyyhintä on tehty, näet OWA:ssa tilanteen näin:

Nyt laite on palautettu tehdasasetuksiin eikä siinä ole enää yhteyttä Office 365:een.
    Kun poistaminen on tapahtunut, voit poistaa laitteen listalta.

Mikäli puhelin on kadonnut tai varastettu, muista myös kuolettaa puhelimen sim-kortti. Lue tarkemmat ohjeet Flammasta.

Huomioitavaa

• Jos laitettasi ei näy listalla, sitä ei ole määritelty ActiveSyncin avulla. Tällöin et voi poistaa laitteen tietoja tätä kautta. Käänny silloin laitteen omien ohjeistusten puoleen.
    • Puhelimen etäpyyhintä ei toimi, mikäli laitteessa on esim. virransäästöominaisuudet päällä. Tällöin kaikki verkkoasetukset eivät välttämättä toimi.

Linkit yleisimpien laitteiden omiin palveluihin: