Datorservicen

Datorservicen ansvarar för upphandling, installation och drift av datorer för universitetets anställda. Servicen omfattar Windows-, Mac- och Linuxdatorer. Datorservicen arbetar i nära samarbete med Unigrafias utskriftsservice.

 

Ge respons

Webbplatsen med anvisningar från IT-Helpdesk vid Helsingfors universitet hjälper dig i dina jobbrelaterade IT-frågor. Berätta för oss hur vi skulle kunna förbättra våra anvisningar. Vi uppskattar verkligen din respons!

Hur skulle du förbättra denna instruktion?
Tillbaka upp