Byte av bortglömt lösenord

Ett bortglömt lösenord kan bytas ut med bankkoder eller med ett av polisen beviljat elektroniskt identitetskort. Med verktyget kan lösenordet för de mest väsentliga behörigheterna bytas ut (Datornätet (AD), Lättbehörighet).

Behörigheten bör vara i kraft då lösenordet byts ut.

Verktyget är endast till för att byta ut ett bortglömt lösenord: verktygets månatliga användningsgånger är begränsade.

Byt lösenord med nätverktyget

Alternativt kan du hämta ett nytt lösenord från ID Point. Ta med ett identitetsbevis med fotografi.