Kokoomasivu

Office 365 palvelut

Office 365:n käyttöön ottaneet opiskelijat ja henkilökuntaan kuuluvat saavat maksutta käyttöönsä Office 365 ProPlus -paketin, johon kuuluu mm. Microsoft Office -paketin asennusoikeus myös omille laitteille. Lue lisää

logot_outlook_48.png Outlook Sähköposti- ja kalenteriohjelma Ohjeita
logot_skype_48.png Skype for Business Reaaliaikainen pikaviestintäohjelma, joka kertoo myös käyttäjien läsnäolotiedot
Kaikki käyttäjät voivat helposti ja nopeasti perustaa verkkokokouksen tarvittaessa, kokouksiin voi osallistua verkon yli omalla laitteella (työasemalla, puhelimella, tabletilla).
Ohjeita
logot_yammer_48.png Yammer "Yliopiston sisäinen Facebook", tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiseen tiedonjakamiseen, osallistumiseen, osaamisen löytämiseen, tietämyksen jakamiseen. Ohjeita
logot_teams_48_2.png Teams Microsoft Teams on monipuolinen ja muokattava ryhmätyöväline. Teams tarjoaa niin kahdenkeskiset pikaviestit ja videopuhelut kuin pysyvät keskustelukanavat eri ryhmille. Ohjeita
logot_planner_48.png Planner Plannerin avulla voit laatia työsuunnitelman, koota tiimin, määrittää tehtävät ja seurata työn edistymistä. Ohjeita
logot_onenote_2013_48.png OneNote OneNote on muistikirjaohjelma, joka kokoaa muistiinpanosi yhteen paikkaan. Voit tehdä eri asioille (työ, matkat, harrastukset jne.) omat muistikirjat. Ohjeita
logot_onedrive_48.png OneDrive Pilvitallennukseen mm. tiedostojen jakamiseen toisille käyttäjille sähköpostin liitetiedostojen sijaan. Ohjeita
logot_class_notebook_48.png Class Notebook Luokan OneNote-muistikirja -sovelluksella opettaja pystyy nopeasti määrittämään henkilökohtaisen työtilan jokaiselle opiskelijalle, sisältökirjaston oppimateriaalin jakamista varten sekä yhteistyötilan oppitunteja ja opiskelutehtäviä varten.
logot_staff_notebook_48.png Staff Notebook Henkilökunnan OneNote-muistikirjan luontisovelluksen avulla OneNote-muistikirja voidaan määrittää henkilökunnan jäsenille ja käyttää monipuolisen tiedon käsittelyyn ja jakamiseen.
logot_sway_48.png Sway Swayn verkkopohjaisella piirtoalustalla voi tehdä esityksiä, joihin voi lisätä kuvia, tekstiä, asiakirjoja ja muuta sisältöä.
logot_word_48.png Word
logot_powerpoint_48.png PowerPoint
logot_excel_48.png Excel