Sähköpostitulostus

Voit tulostaa yliopiston monitoimilaitteille mistä tahansa sähköpostiohjelmasta ja miltä tahansa laitteelta pdf-tiedostoja.

Oletusarvoisesti tuloste on yksipuoleinen ja värillinen ja tulostuu yksi kopio. Asetuksia voi säätää tulostimen päästä.

Voit tulostaa kaksipuoleisesti seuraavasti:

1. Kun tiedosto näkyy tulostimella, valitse se näytöltä ja klikkaa alareunasta Options.
  2. Options-valikosta löytyy pudotusvalikko Duplex, josta voi valita sivujen kaksipuolisuuden (Duplex Long edge, jos kyseessä tavallinen pystysuuntainen dokumentti). Options-valikosta löytyy myös väri- ja nidonta-asetusten säätömahdollisuus.
  3. Klikkaa lopuksi Set options.
  4. Tulosta dokumentti päänäkymästä tämän jälkeen.

Voit lähettää yhdellä kerralla useita liitetiedostoja. Huomaa kuitenkin, että palvelin ei vastaanota viestiä, jos liitteiden summa on yli 28 MB.

Vinkki: Voit tulostaa useamman kopion myös lähettämällä saman tiedoston useamman kerran.

Tulosteen lähettäminen

Rajoituksia

Sähköpostin lähettäminen

Tässä esimerkissä lähetetään liitetiedosto Outlook 2016 -ohjelmasta. Voit käyttää mitä tahansa sähköpostiohjelmaa.

• Lähetä tulostettava tiedosto (2) liitteenä osoitteeseen print.canon@helsinki.fi (1).

Rajoituksia