Avoimen yliopiston opiskelija

Avoimen yliopiston opiskelijoille myönnetään Helsingin yliopiston käyttäjätunnus. Tunnusta käytetään kirjautuessa yhteiskäyttökoneille tai yliopiston järjestelmiin, kuten Moodleen (virtuaalinen oppimisympäristö) tai Sisuun (opintosuoritusten rekisteröintijärjestelmä).

Ne Avoimen yliopiston opiskelijat, jotka ovat hankkineet yliopiston käyttäjätunnuksensa ennen helmikuuta 2017 ja joilla ei ole yliopiston sähköpostia, voivat tarvittaessa pyytää yliopiston sähköpostiosoitteen IT-Helpdeskistä.

Avoimen yliopiston opiskelijat aktivoivat käyttäjätunnuksen verkossa pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sähköisellä henkilökortilla tai vaihtoehtoisesti käyttävät hakemuslomaketta.

Huomioita avoimen yliopiston tunnuksen hakuun hakemuslomakkeen täyttämisessä:

• Kerro ulkopuolinen sähköposti, sillä siihen osoitteeseen Helpdesk lähettää tiedon uuden tunnuksen luonnista ja ohjeet siitä, miten tunnuksen saa käyttöönsä.
    • Valitse rooliksi 'opiskelu'. Kerro yhteyshenkilökohdassa kurssi, jolle olet osallistumassa sekä kurssin opettaja.
    • Perusteluihin maininta "Avoimen yliopiston opiskelija"
    • Avoimen opiskelijalle tunnus luodaan aikaisintaan viikko ennen opinto-oikeuden alkamista!

Lue tarkemmat ohjeet lomakkeen täyttämiseen erillisestä Helpdeskin ohjeesta.

Avoimen yliopiston opiskelijoilla ei ole oikeutta saada yökäyttöavainta opiskelutiloihin.